Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Nem jó a méret vagy nem tetszik a rendelt termék?

OZONBOX.HU-tól nyugodtan rendelhetsz!

Cégünk minden termékére teljes körű csere – és visszavásárlási lehetőséget biztosít. Az árut normál belföldi csomagként, saját költségeden kérjük, juttasd vissza az alábbi címre: OZONBOX.HU, Ózon divat 8400 Ajka, Szabadság tér 20. Héliosz Üzletház (utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni).

Lehetőséged van a visszáru értékét levásárolni vagy az összeg visszautalását kérni.

Ha a visszautalás mellett döntöttél, kérjük, add meg a számlaszámot, ahova az összeget utalhatjuk.
Ha a levásárlás mellett döntesz, akkor pontgyűjtő számlád egyenlegét növeljük, amit bármikor beválthatsz és a kiállítástól számított fél éven át érvényes.
A visszaküldött termékhez kérjük, mellékeld az elállási nyilatkozatot, melyet a rendelés leadása után azonnal megkapsz e-mailben. Ha nem találod, innen is letöltheted!

A visszaküldött áru sértetlenségét (termék sértetlensége, eredeti csomagolás, ruhafüggők megléte) munkatársunk ellenőrzi, amennyiben mindent rendben találtunk, azonnal megkezdjük az általad választott levásárlást vagy jóváírást! Ha a terméket használatba vetted, illetve nem tudod eredeti állapotában, sérülésmentesen visszajuttatni ügyfélszolgálatunknak, akkor nem áll módunkban visszavenni.